Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2013. 14:24   >>  14:24

NIŠTA OD ODLASKA

Šalke produžio ugovor Draksleru

Budućnost talentovanog Julijana Drakslera je u Šalkeu, makar još koju godinu. Njemački vezista potpisao je novi ugovor koji će ga u klubu zadržati do 2018.

Draksler bio je povezivan sa Šalkeovim najvećim rivalom Borusijom iz Dortmunda, kao moguća zamjena za Marija Gecea koji odlazi u Bajern. Takve spekulacio odbacio je i sam igrač. izjavivši da nikada ne bi prešao u redove "omrženog rivala".

"Nikad ne bih obukao žuto-crni dres. Jedino ako mi je ispran mozak", poručio je ofanzivni vezista.

I sportski direktor "milionera" Mihael Zorc demantovao je glasine o prelasku Drakslera na "Signal Iduba Park", ali i priznao da su se interesovali 19-godišnjeg igrača.

"Bilo je interesovanja za Drakslera, što ne treba da čudi s obzirom da je on jedan od najboljih Njemačkih fudbalera. Ja nikada ne bih radio za Šalke, tako da razumijem njegovu odluku", kazao je Zorc.

Draksler je ponikao u omladinskoj školi Šalkea, za koji je odigrao preko 100 utakmica, a ove sezone je izrastao u jednog od ključnih igrača ovog tima. Do sada je upisao i četiri nastupa za reprezentaciju Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније