Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

08. 02. 2016. 18:41   >>  18:26

ČELZI ZAINTERESOVAN

Marota: Alegri ostaje u Juventusu

Direktor Juventusa Bepe Morata rekao je danas da će trener Masimilijano Alegri ostati u tom fudbalskom klubu, uprkos spekulacijama da će na ljeto preuzeti Čelzi.

Uprava Čelzija traži novog trenera otkako je sredinom decembra otpušten Žoze Murinjo, a među kandidatima je i Alegri. Za privremenog trenera londonskog kluba postavljen je Gus Hidink, koji će predvoditi ekipu do kraja sezone.

"Sada je ključan dio sezone i trebalo bi da se koncentrišemo na to. U svakom slučaju, ugovori nijesu važni kao što su dogovori i odnos među ljudima. Imamo sve uslove da nastavimo saradnju sa Alegrijem", rekao je Marota, prenijeli su italijanski mediji.

Mediji su nedavno prenijeli da je Alegri počeo da uči engleski jezik, zbog čega su se pojačale spekulacije da će otići u Premijer ligu.

On je prošlog mjeseca rekao da ne razmišlja o odlasku.

"Mislim na prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona. Imam ugovor do 2017. godine i dobro se osjećam u Juventusu", rekao je Alegri.

Upitan kako se osjeća zbog glasina o mogućem poslu u Čelziju, Alegri je rekao da je to normalna stvar.

"Tako stoje stvari kada trenirate klub kakav je Juventus. Ali, ovdje mi je dobro i jedino ispravno je da se koncentrišem na posao koji moram da obavim", rekao je Alegri.

Alegri je u prvoj sezoni u Milanu, 2010-2011 osvojio šampionsku titulu, a poslije tri i po godine, u leto 2014. godine prezeo je Juventus. On je prošle sezone osvojio "duplu krunu" sa crno-bijelima i stigao do finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније