Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

09. 02. 2016. 23:00   >>  22:48

POZIV ZA MEČ SA ČELSIJEM

PSŽ ispravlja nepravdu prema tamnoputom navijaču

Navijač kojeg je grupa pristalica engleskog fudbalskog kluba Čelsi spriječila da uđe u pariski metro zbog toga što je crnac, dobio je poziv od Pari Sen Žermen da prisustvuje narednoj utakmici koju će u Ligi šampiona taj francuski klub igrati protiv londonskih fudbalera.

Advokat napadnutog navijača Sulejmana Sile rekao je za AP da se njegov klijent oporavio nakon traume koju je doživio i da će prisutvovati meču na "Parku prinčeva" naredne nedjelje.

Tužilaštvo u Parizu pokrenulo je istragu povodom tog incidenta koji se desio neposredno prije utakmice Čelsija i PSŽ-a u Ligi šampiona prošle godine.

"Istraga još traje", kazao je advokat Žim Mišel Gabriel.

Nakon što su dva puta odgurnuli tamnoputog navijača, navijači Čelsija su uzvikivali:"Mi smo rasisti, mi smo rasisti, tako nam se sviđa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније