Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2016. 10:26 >> 10:42

ĆAVI SIMONS

Barsa predstavila novo čudo iz La Masije

Barselona je predstavila novo čudo iz La Masije - Ćavi Simons ima samo 12 godina, a krajem 2015. je proglašen za najperspektivnijeg mladog igrača u Španiji.

Dječak koji izgledom podsjeća na legendarnog Valderamu, a igrom na Lea Mesija, nedavno je pretrčao pola terena, predriblao nekoliko protivničkih igrača, da bi na kraju sjajno uposlio saigrača koji je lako postigao gol.

Navodno je već na meti velikih klubova poput Čelsija, a bivši napadač Barselone Pedro na Tviteru ga je proglasio "budućnošću Barselone" i poručio: "Zapamtite ovo ime".

                         

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније