Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 02. 2016. 23:02   >>  23:10

REMI NA "MESTALJI"

Barsa postavila rekord i otišla u finale

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Kupa kralja, pošto su remizirali na gostovanju Valensiji 1:1 i lako odbranili ubjedljivu pobjedu iz prvog meča (7:0).

Katalonci su tako klupski rekord po broju utakmica bez poraza (29). Prethodni je držao Pep Gvardiola koji je brojao do 28.

Aktuelni šampion Španije i Evrope posljednji put je poražen u oktobru od Sevilje u gostima.

Valensija je povela u finišu prvog poluvremena, a strijelac je bio Alvaro Negredo.On je izbjegao ofsajd, izašao sam ispred Ter Štegena i nadmudrio Njemca iz drugog pokušaja.

Barsa, koja je igrala bez većine standardnih prvotimaca, je reagovala u nastavku i izjednačila 84. minuta. Pogodio je mladi Vilfrid Kaptum. Kamerunac je dva minuta prije toga ušao u igru i postigao debitantski pogodak u dresu katalonskog kluba, za konačnih 1:1.

Barselona u finalu čeka pobjednika meča Sevilja - Selta (prvi meč 4:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније