Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 02. 2016. 23:49 >> 23:34

ELIMINISALI PITERBORO

VBA kroz dramu do pete runde

Vest Bromvič Albion plasirao se u petu rundu FA kupa Engleske, pošto je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Piterboro u gostima 4:3 (1:1, 0:0). Bio je to ponovljeni meč, jer je u prethodnom u Birmingemu bilo 2:2.

U narednoj rundi, u borbi za plasman u četvrtfinale Vest Bromvič Albion gostuje Redingu.

Član Lige 1 je poveo u 55. minutu preko Tejlora, ali je iznenanđenje spriječio Flečer, koji je pogodio 16 minuta kasnije.

U produžecima je viđena rovovska borba, ali se mreže nijesu tresle i pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Trenutak odluke dogodio se u petoj seriji, kada je golman gostiju Ben Foster odbranio penal Liju Engolu. Prethodno je Foster odbranio penal i Samuelsonu, dok je Daren Flečer promašio čitav gol za Vest Brom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније