Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 02. 2016. 20:36 >> 20:44

VEST HEM IŠČUPAO BOD

Čelsi "petardom" po Njukaslu

Čelsi je protiv Njukasla podsjetio na izdanja iz prošle sezone i na "Stamford bridžu" deklasirao "svrake" 5:1, u meču 26. kola Premijer lige.

"Plavci" su posao završili do 17.minuta, kada su došli do 3:0. Goste je načeo Kosta u petom minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Pedro duplirao prednost. Kosta je u 17.minutu asistirao Vilijanu za 3:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Pedro u 59. i Traore kompletirali "petardu" 5:0.

Čast gostiju spasio je Tauzend  u 90. minutu.

Čelsi je sada na 12.mjestu na tabeli, dok je Njukasl ponovo u zoni ispadanja iako ima isti broj bodova kao Norič koji imao bolju gol.

Norič je remizirao sa Vest Hemom kod kuće 2:2, iako je vodio 2:0.

Kanarinci su za devet minuta postigli dva gola (Brejdi u 54. i Hulahan u 65. minutu ). Ipak Bilićeva četa je za dva minuta vratila stvari u egal. Golove su postigli Paje u 74. i Nobl u 76, za konačnih 2:2.

Stouk je slavio na gostovanju Bormutu 3:1. Imbula u 9, Afelaj u 52.i Hoselu u 55.minutu bili su strijelaci za goste, dok je Riči ublažio poraz domaćih golom u 57.minutu.

Votford je pobijedio Kristal Palas u gostima 2:1. Gosti su poveli u 16.minutu preko Dinija iz penala, a u posljednjem minutu prvog poluvremena Adebajor je poravnao.  Dini je u 82.minutu drugim golom donio tri boda ekipi Kikea Sančeza Floresa.

Vest Brom je odnio tri boda sa "Gudisona" 1:0, golom Rondona u 14.minutu meča, a istim rezultatom je Sautempton pobijedio u Velsu 1:0. Svonsiju je presudio Šejn Long pogotkom u 69.minutu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније