Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 02. 2016. 22:54 >> 22:50

ŠAMPION SE NE ZAUSTAVLJA

Zaza presudio Napoliju i odveo Juve na vrh

Juventus je pogotkom Simonea Zaze u 88. minutu srušio Napoli kod kuće 1:0 i preuzeo prvo mjesto, epilog je derbija 25. kola Serije A. "Stara Dama" je ujedno nastavila nevjerovatnu seriju pobjeda u prvenstvu, pošto je večeras ostvarila 15. uzastopni trijumf i sada ima bod više od Napolitanaca.

U prvom poluvremenu je bilo malo uzbuđenja, bilo je jasno da je značaj utakmice učinio svoje i da rivali nijesu spremni da rizikuju mnogo.

Najbolju priliku u prvih 45 minuta imali su gosti i to u samom finišu, kada je Hisaj odlično centrirao sa desne strane, a Bonući u posljednjem momentu intervenisao ispred Iguaina i izbacio loptu u korner.

U nastavku su gosti prvi zaprijetili preko Insinjea, ali je najbolju šansu imao Juve.

Dibala je neometan iz povoljne pozicije, ali je šutirao preko gola.

I kada se činio da će rivali podijeliti plijen, na scenu je stupio rezervista Zaza. On je u 88. minutu krunisao kontranapad i sjajnim udarcem matirao Rejnu. Lopta je na putu do gola zakačila Albiola i završila u mreži, za velika tri boda. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније