Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 05. 2013. 16:47 >> 16:47

ISTRAGA U TOKU

Namještaljka i u Francuskoj?

Nakon Španije i meča Levante - La Korunja, koji je pog istragom zbog namještanja i u Francuskoj se desio sličan slučaj. Naime, francuske vlasti pokrenule su istragu pod sumnjom da je meč 34. kola Lige 1 između Ažaksioa i Monpeljea namješten. Domaćin je slavio sa 2:1, a gosti su vodili sve do 81. minutu.

Francusko nezavisno upravljačko tijelo "ARJEL", koje kontroliše klađenje putem interneta, zabilježilo je veliki broj uplata na pobjedu Ažaksioa u veoma zanimljvom trenutku.

Preko 200 hiljada eura je uplaćeno u trenutku kada je Monpelje vodio sa 1:0 i u 81. minutu ostao bez jednog igrača. Tačnije El Kutari je skrvio penal i zaradio crveni karton.

Ažaksio je prvo izjednačio, a potom u sudijskoj nadoknadi vremena stigao i do pobjede. Trijumfom je domaćin stigao do vrijednih bodova u borbi za opstanak, a Monpeljeu taj meč nije mnogo značio u rezultatskom smislu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније