Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 05. 2013. 19:04   >>  19:04

1. CFL

Budućnost pobijedila Čelik

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su danas u Podgorici nikšićki Čelik 1:0, u utakmici 30. kola Telekom Prve crnogorske lige.

Budućnost je do 16. pobjede ove sezone došla golom Brazilca Flavija u 69. minutu.

Pobjednika nije bilo u primorskom derbiju, u duelu Petrovca i Mogrena, koji su u podgoričkom naselju Stari aerodrom igrali 2:2.

Mogren je golovima Marka Đurovića u 28. iz jedanaesterca i Adisa Đokovića u 69. minutu poveo 2:0. Prednost budvanskog tima smanjio je Jasmin Muhović u 74, a konačan rezultat postavio je Nemanja Leverda u 81. minutu.

U derbiju začelja Lovćen je na Cetinju savladao Zetu 3:2 i pretekao je na tabeli. Do devete pobjede ove sezone došao je golovima Darka Markovića u 33. i Gorana Vujovića 40. i 73. minutu.

Pogotke za Zetu postigli su Petar Orlandić u 57. i Goran Burzanović u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Ubjedljivu pobjedu ostvarili su fudbaleri Mornara, koji su u Baru savladali Grbalj 3:0. Mornar je sedmom pobjedom, do koje je došao golovima Luke Rotkovića u 16. i 44. i Danila Ćulafića u 69. minutu, posljednju poziciju na tabeli ustupio bjelopoljskom Jedinstvu, koje je pred svojim navijačima igralo sa ekipom Mladosti neriješeno 1:1.

Domaćin je poveo pogotkom Bojana Kalezića u 32. minutu.

Izjednačio je i postavio konačan rezultat Ermin Seratlić u 55. minutu.

 (MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније