Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 05. 2013. 21:05   >>  21:05

SERIA A

Vučinić spasio Juve poraza

Juventus i Kaljari su remizirali u Torinu 1:1 u meču bez rezultatskog značaja. Juve tako neće uspjeti da postavi novi rekord kluba, kada je u pitanju broj osvojenih bodova u jednoj sezoni.

 

Ekipa sa Sardinije stigla je u Torino bez ikakvog opterećenja, pošto je ranije obezbijedila opstanak u ligi, dok je Juventusu jedini motiv bio obaranje rekorda. Ipak, Ibarbo je najavio da od toga neće biti ništa, pošto je poslije odličnog solo prodora doveo Kaljari u vođstvo u 12. minutu.

Odmah je domaćin pokušao da uzvrati golom, stvarali su KOnteovi momci prilike, Đovinko je poslije slobodnog udarca pogodio i okvir gola, ali je tim sa Sardinije dugo odolijevao.

Ipak, Mirko Vučinić je ulaskom sa klupe unio živost i donio izjednačenje "staroj dami" u 61. minutu, nakon asistencije Vidala. Međutim, to bilo sve što je ekipa Antonija Kontea uspjela da uradi, pa je i rušenje rekorda ostao san.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније