Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 09:19 >> 10:58

ODAO PRIZNANJE

Murinjo čestitao Barseloni titulu

Real je sinoć osvojio samo bod protiv Espanjola, tako da je Barselona i matematički osvojila titulu u Primeri. Trener Madriđana Žoze Murinjo čestitao je titulu Kataloncima.

"Prvo, želim da čestitam Barseloni, njenim trenerima, igračima i navijačima. Prošle godine smo pobijedili mi i pričali o velikom uspjehu, sada moramo da odamo priznanje njihovom", kazao je Murinjo, a prenosi Realov sajt.

Portugalac je opet branio svoju odluku da izostravi Pepea iz tima, ali defanzivac će možda igrati u finalu Kupa kralja, jer je Varan povrijedio koljeno.

"To je bila moja odluka i to je to. Ja sam trener, ne moram da se pravdam zbog toga. Od prvog do zadnjeg dana, ja sam taj koji odlučuje", poručio je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније