Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 12:28 >> 12:31

TRENER VUČE IGRAČE

Felaini ide kod Mojesa?

Dolazak Dejvida Mojesa na "Old Traford" mogao bi preseliti i pojedine igrače Evertona u Junajted. Maruon Felaini mogao bi prvi Liverpul zamijeniti Mančesterom.

U Junajtedu smatraju da bi Felaini bio odlična zamjena za Pola Skolsa, koji danas odlazi u penziju, što se znalo već duže vrijeme. Uprava "Đavola" mogla bi da igra na kartu Mojesa i tako da privole Belgijanca u klub.

Pored reputacije koju uživa Junajted, Mojes može da punudi Felainiju i igranje u Ligi šampiona, što visoki vezista ne krije da želi.

Belgijanac je više puta izjavljivao kako ima ambicije da igra u Ligi šampiona, a kako se to naredne sezone neće ostvariti u Evertonu, postoji velika vjerovatnoća da će on napustiti "Karamele".

"San savkog igrača je da čuje himnu Lige šampiona pred meč. Nadam se da ću to moći da učinim sa Evertonom", kazao je Felaini.

Kad je u pitanju njegova budućnost, istakao je da želi da igram u Engleskoj.

"Premijer liga je najbolja. Ovdje su šest ili sedam timova dovoljno jaki da igraju u Ligi šampiona", rekao je 25-godišnji Felaini.

Felaini je imao sjajnu sezonu i sigurno će biti teško upravi da ga zadrži na "Gudison parku, s obzirom da se nalazi na meti premijerligaških bogataša, koji da ga dovedu moraju da plate klauzulu iz ugovora od 24 miliona funti, što im svakako neće predstavljati problem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније