Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 17:05   >>  17:06

ČEMPIONŠIP - PLEJ OF

Votford nakon trilera u finalu

Fudbal na Ostrvu ponovo je oduševio Evropu - u revanšu polufinala plej-ofa Čempionšipa, Votford i Lester su odigrali meč za pamćenje, a nakon nestvarne drame, Votford Đanfranka Zole je slavio sa 3:1, nadoknadio poraz iz prvog meča (1:0) i otišao u finale koje se igra na "Vembliju"

Kako u plej-ofu ne važi pravilo o golu u gostima, Vođstvo Votforda 2:1 u revanšu, u tom 97. minutu donosilo je produžetke. Od njih, međutim, nije bilo ništa, zbog neviđene drame.

Lester je tada dobio penal. Penal za pobjedu i za prolazak u finale. Šut Entonija Nokaerta, međutim, Manuel Almunija je odbranio, potom je golman Votforda u nastavku akcije odbranio još jedan šut. To je bio samo uvod u triler.

Votford je krenuo u kontranapad, Ikeči Anja je pronašao Fernanda Forestijerija, a ovaj proigrao Džonatana Hogu. Akcija je završena asistencijom Troju Diniju, za gol Votforda u 98. minutu i 3:1. Tako je prežaljeni Votford prošao u finale plej-ofa.

U finalu baraža Votford će igrati ili Brajtonom ili sa Kristal Palasom, koji su u svom prvom meču odigrali 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније