Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 17:27 >> 17:27

SERIA A

Pobjede Lacia i Udinezea

Lacio i Udineze su savldali Sampdoriju (2:0), odnosno Atalantu (2:1) i nastavili trku za peto mjesto koje vodi u Ligu Evrope. Slavio je i Napoli na svom terenu duelu sa Sijenom 2:1 i tako vjerovatno poslao goste u Seriu B.

Laciju su protiv Sampdorije bila neophodna tri boda, kako bi ostali u borbi za peto mesto koje vodi u Ligu Evrope. Od starta su "lacijali" krenuli žestoko, što im se isplatilo već u 10. minutu, kada je precizan bio Flokari. Do kraja poluvremena nije bilo promjene rezultata, mada je Ikardi u finišu mogao da vrati stvari u egal, ali je bio neprecizan.

U drugom dijelu nije bilo uzbuđenja do nadoknade vremena. Prvo je Sampdorija ostala sa igračem manje, jer je Renan dobio crveni karton, da bi potom Kandreva sa bijele tačke duplirao prednost i postavio konačnih 2:0.

Udineze je zahvaljujući Antoniu Di Nataleu protiv Atalante nastavio seriju prvenstvenih pobjeda i sačuvao peto mjesto koje vodi u Ligu Evrope. Tim iz Udina upisao je sedmu pobjedu u nizu, iako su gosti stigli prvi do vođstva. U 10. minutu je De Luka savladao Brkića. Ipak, do kraja prvog dijela je Di Natale uspio da vrati svom timu rezultatski egal. Poslije samo sedam minuta igre Udineze je preokrenuo, pošto je Di Natale po drugi put u meču savladao golmana Atalante.

Napoli je takođe, nakon preokreta pobijedio Sijenu, u meču koji je mnogo više značio gostima, koji se grčevito bore za opstanak. Sijena je vodila do 73. minuta, ali je Edinson Kavani 28. golom u sezoni izjednačio na  1:1, a Hamšik donio pobjedu Napolitancima u sudijskoj nadoknadi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније