Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2013. 21:18 >> 21:22
1

OPROŠTAJNI GOVOR

Ferguson: Sad ću da uživam

Utakmica sa Svonsijem bila je posljednja za Aleksa Fergusona na "Old Trafordu". "Crveni đavoli" su pobijedili zahvaljujući pogotku Ria Ferdinanda, a nakon meča Ferguson je održao oproštajni govor.

„Nijesam spremio govor. Samo ću početi da pričam i nadam se da ću moći da objasnim koliko mi ovaj klub znači. - rekao je na početku Ferguson koji je na klupi "đavola" proveo 26 i po godina.

Fergi se redom zahvalio svima i kazao da je imao sreće trenirajući neke od najboljih igrača na svijetu.

„Hvala Mančesteru, ne samo direktorima, stručnom štabu, igračima, navijačima. Ovo je najdivnije iskustvo u mom životu. Hvala vam. Imao sam mnogo sreće, jer sam radio sa nekim od najvećih igrača. Svaki od fudbalera koji su danas ovdje klub predstavljaju na najbolji način. Osvojili su titulu na fantastičan način“,  objasnio je Ferguson koji će u narednom periodu biti direktor Junajteda.

Legendarni menadžer je istakao da će sada uživai u fudbalu i pozvao navijače da stanu uz Mojesa.

„Moj odlazak u penziju ne znači i rastanak sa klubom. Sada ću moći da uživam u igri fudbalera, a ne da patim sa njima. Golovi u posljednjim minutima, preokreti, porazi, sve je to dio fudbala. Podsjetio bih da je i u teškim trenucima klub bio uz mene, saradnici i igrači takođe. Sada je vaš posao da budete uz novog trenera. To je veoma važno“, apelovao je Ferguson na navijače da podrže Mojesa.

Zatim je stigao i da se našali, uz poseban osvrt na Pola Skolsa, koji je danas takođe otišao u penziju.

„Prije nego što počnem da brbljam, želim da se zahvalim Polu Skolsu koji se danas povlači. Bio je nevjerovatan i on je jedan od najvećih igrača koje će ovaj klub ikada imati. Želim mu sreću u penziji, a Darenu Flečeru da se što prije vrati u klub. Ostalim igračima želim uspjeh. Znate koliko ste dobri, znate čiji dres nosite i nemojte nikada da iznevjerite. I prije nego što odem, još jednom hvala u ime porodice Ferguson i mojih 11 unuka. Hvala vam“,  rekao je Ferguson

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније