Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 05. 2013. 10:02   >>  10:10 1

AKO ŽELI

Uprava dozvolila Jovetiću da ide

Uprava kluba dozvoliće Stevanu Jovetiću da napusti Fiorentinu ako to želi, saopštio je PR "ljubičastih" Đanfranko Teotino.

Ovu informaciju potvrdio je i predsjednik kluba Andrea Dela Valje, tako da će uprava ispuniti obećanje dato prošlog ljeta.

"Ja stojim iza svojih obećanja, Stevan može da ide ako to želi. S njim ću razgovarati nakon meča u Peskari.", kazao je Dela Valje.



Za tranfer Jovetića zaineteresovani klubovi moraće da uplate oko 30 miliona eura, a što se tiče ostalih igrača, Dela Valje je rekao da nijesu na prodaju.

Pred posljednje kolo, Fiorentina trenutno ima dva boda zaostatka za trećeplasiranim Milanom, ali je teško vjerovati da će "roso-neri" prokockati priliku da u Sijeni obezbijede učešće u ligi šampiona naredne sezone.

Crnogorski napadač na meti je nekoliko klubova. Mediji su pisali da je najbliži odlasku u Englesku, tačnije u Mančester Siti ili Arsenal, mada ne isključuje se mogućnost da karijeru nastavi na čizmi. Navodno, za njega se interesuju Juventus i Napoli, ali za navijače bi bilo nezamislivo da Stevan pojača redove italijanskog šampiona, njihovog ljutog rivala.

"Sa Napolijem nije bilo pregovora, Stevan je igrač fiorentine, mi ga želimo u timu, ali ako on to ne želi nećemo mu stajati na putu. Nećemo nikoga držati protiv njegove volje. Ako Jovetić vjeruje u ovaj tim, može da nosi ljubičasti dres dugo vremena, u suprotonom, neće nam nedostajati", kazao je Đanfranko Teotino.

Jovetić je u Firencu stigao iz Partizana 2008., a ove sezone postigao je 14 golova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније