Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 05. 2013. 11:41   >>  11:41

NAKON TITULE

VIDEO: Ibra ostaje u Parizu, uprkos nervozi

Zlatan Ibrahimović poručio je da će ostati u Parizu, uprkos interesovanju Juventusa i Mančester Sitija.

Ibrahimović je otklonio sve sumnje o njegovom odlasku, insistirajuću da je srećan u klubu, koji je tek osvojio francuski šampionat. Poručio je i da hoće da pomogne klubu da osvojio nove trofeje.

"Veoma sam srećan. Moja debitantska sezona u PSŽ-u bila je savršena. Ne bi mogao poželjeti više. Uradiću sve da odbranimo tek osvojenu titulu", kazao je 31-godišnji napadač za francuski list "L'Equipe".

Ranije je i trener parižana Karlo Anćeloti demantovao glasine o odlasku Šveđanina, a sada je došla potvrda i od samog igrača.
"Imam još dvije godine ugovora, ja sam profesionalac i ispoštovaću dogovoreno", kazao je Ibrahimović.

On je prešao u PSŽ prošlog ljeta iz Milana i odmah postao ključni igrač Anćelotijevog tima. U francuskom prvenstvu, u 32 nastupa postigao je 27 golova.

 

 

Tokom proslave 3. titule u istoriji, Ibrahimović je bio nervozan i u svlačionici se izdrao na sportskog direktora kluba Brazilca Leonarda.

Svađa je pokvarila slavlje igrača, a sve je to snimila i kamera koja je pratila igrače.

"Uvjek se ti nađeš tu da sve pokvariš!", rekao je, između ostalog, reprezentativac Švedske svom sportskom direktoru, vičući pred svima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније