Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

21. 03. 2016. 22:52 >> 22:37

ODRADILI DRUGI TRENING

Grbić: Ovo je tek početak

Potrudićemo se svi da se odmah pokažemo novom selektoru i njemu olakšamo posao, ali šta god da bude, ovo je tek početak, ocijenio je reprezentativac Crne Gore, Petar Grbić.

Reprezentativci Crne Gore nastavili su pripreme za prijateljsku utakmicu sa selekcijom Grčke drugim treningom u svojoj bazi na Starom aerodromu.

Za razliku od jučerašnjeg treninga kojem je prisustvovalo samo 13 igra, večeras je na glavom terenu Trening kampa FSCG selektor Ljubiša Tumbaković nije mogao da računa na samo dvojicu igrača – Nikolu Vukčevića i Stefana Savića. Reprezentacija će se kompletirati sjutra u toku dana.

Odvojeno od ekipe i slabijim intenzitetom trenirali su Marko Baša, Nemanja Nikolić i Stevan Jovetić.

Pola sata prije početka treninga sa predstavnicima medija razgovarao je Petar Grbić. Brzonogi vezista ističe da mu je veoma drago što će se vratiti na Karaiskakis, stadion na kojem kao domaćin igra njegov nekadašnji klub Olimpijakos.

"Mnogo mi je drago što ćemo igrati baš na Karaiskakisu, stadionu Olimpijakosa. Grci su dobar i pomalo specifičan protivnik, reprezentacija čija se igra temelji na odbrani. U pitanju je selekcija koja je čak i osvojila Evropsko prvenstvo uz pomoć defanzive. Sada su u nekom prelaznom periodu pošto su loše igrali u prošlom ciklusu kvalifikacija. I oni imaju novog selektora, ali u svakom slučaju čeka nas ozbiljan protivnik i izuzetno jak test", rekao je vezista naše selekcije.

Grbić ističe da je rezultat uvijek bitan i da će se igrači potruditi da se dokažu novom selektoru i maksimalno mu olakšaju posao.

"Rezultat je uvijek bitan, čak i na treningu, a ne na međunarodnoj zvaničnoj utakmici. Potrudićemo se svi da se odmah pokažemo novom selektoru i njemu olakšamo posao, ali šta god da bude, ovo je tek početak. Svaki put kada sam dolazio uvjerio sam se u to da je atmosfera u timu najjači segment ove reprezentacija i to neće ni za promil biti poljuljano čak i u slučaju poraza. Selektora sam upoznao u Partizanu u vremenu kada je bio direktor. Slušao sam priče o njegovom radu i znajući njegov stil rada vjerujem da ćemo igrati ofanzivnije nego inače. Na nama igračima je da što prije pokušamo da usvojimo njegove metode rada. Za prvu utakmicu četiri treninga su vjerovatno premalo da bi se upoznali na pravi način, ali sve je to proces i najvažnije je da se dobro uigramo do početka kvalifikacija", kazao je Grbić.

Naredni trening naša najbolja selekcija odradiće u srijedu na Trening kampu FSCG sa početkom u 10 časova. Nakon treninga uslijediće brifing za predstavnike medija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније