Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 10:27   >>  11:49

ČEKA SE ODLUKA

Kaka i Ronaldinjo možda na SP

Tehnički direktor fudbalske reprezentacije Brazila Karlos Alberto Pareira saopštio je imena šest igrača koji će igrati na Svjetskom prvenstvu u 2014.

On je kazao da će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu sigrno nastupiti Tijago Silva, David Luiz, Žulio Cezar, Dani Alveš, Fred i Nejmar.

Pereira, koji je bio selektor Brazila kada su osvojili SP 1994. u SAD-u, priznao je da kada su neki igrači u pitanju teže je donijeti opdluku.

"Moramo dobro razmisliti kada su u pitanju Kaka, Luis Fabijano, Leandro Demiao", kazao je Pereira.

 

"Neke odluke biće teške. Prije svega mislim na Kaku i Ronaldinja. Mnogi misle da njih dvoje ne zaslužuju poziv, dok bi drugi da ih ponovo vide u dresu reprezentacije. A treći bi da vide samo jednog od njih", dodao je Pereira.

On je priznao da Brazil nije prvi favorit za osvajanje Kupa konfederacija, kojem će Brazil biti domaćin narednog mjeseca.

"Nismo favoriti, posebno ako uzmete u obzir poziciju na listi FIFA-e. Favorit je Španija, ali, i pored toga, morate poštovati žuti dres", kazao je Pareira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније