Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 12:09 >> 12:09

POVREDA

Kraj sezone za Mesija

Lionel Mesi je završio sezonu. Argentinac će morati da pauzira od dvije do tri nedjelje zbog povrede koljena.

Mesi je istegao tetivu desne noge još u meču četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a u Parizu, ali nije potpuno mirovao zbog važnosti mečeva koji su uslijedili. Situacija se pogoršala prošlog vikenda na utakmici sa madridskim Atletikom, kada je Barselona slavila sa 2:1.

Barselonu očekuju još tri meča u Primeri, protiv Valjadolida, Espanjola i Malage, a sve je već riješeno. Najbolji igrač Katalonaca može da žali jedino jer neće biti u prilici da obori rekord koji je postavio prošle sezone kada je 50 puta bio strijelac u španskom prvenstvu.

U dosadašnjem dijeli šampionata, Mesi je odigrao 32 prvenstvene utakmice, na kojima je postigao 46 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније