Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Mina

27. 03. 2016. 20:41 >> 20:34
13

ČEKAJU BJELORUSE

Bećiraj: Čast je biti kapiten

Crnogorski reprezentativac Fatos Bećiraj je, dva dana pred duel sa Bjelorusijom, poručio da nikada neće zaboraviti to što je na meču s Grčkom u Atini nosio kapitensku traku.

Selektor Tumbaković je Bećiraju dao zvanje kapitena na meču protiv Grčke, a ovaj mu je uzvratio izuzetnom borbenošću i borbom za svaku loptu.

"Čast je biti kapiten reprezentacije i to je bio poseban osjećaj i zauvijek ću ga pamtiti. Velika je odgovornost i nešto posebno", kazao je Bećiraj i osvrnuo se na poraz protiv Grčke.

On smatra da je Crna Gora u tom duelu zaslužila više od poraza od 2:1."Po onome što smo pokazali zaslužili smo pozitivan rezultat. Razgovarali smo nakon meča, bilo je dobrih ali i loših stvari, tako da se nadamo da će u drugom meču dominirati dobre."

Bećiraj je prokomentarisao i narednog rivala Bjelorusiju, koju dobro poznaje, s obzirom da je igrao u Dinamo Minsku.

"Znam Bjeloruse i očekujem tvrdu utakmicu, jer je njihov mentalitet takav. Dvojica su sa mnom igrala u Dinamu iz Minska. Većina fudbalera dolazi iz ruske lige, a jedan je moj saigrač u moskovskom Dinamu (Stanislav Drahun). Defanziva im je glavni adut. Biće potrebno mnogo muke da se dođe do trijumfa, ali tome se nadamo. Potrebno nam je da povratimo izgubljeno samopouzdanje. Treba da se pokažemo što je moguće bolje", zaključio je Bećiraj.

Trener Miodrag Džudović kazao je da kako god da protivnik odigra cilj crnogorske reprezentacije je pobjeda.

"Sve ćemo uraditi kako bismo se što bolje pripremili za tu utakmicu. Pobjeda nam je važna, ali nam je bitna i dobra igra, kao i da naši fudbaleri ispune zahtjeve koje budemo postavili pred njih", rekao je bivši crnogorski reprezentativac.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније