Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

28. 03. 2016. 23:28 >> 23:14

SREĆAN ZBOG REKORDA

Kasiljas: Penzija je sve bliža i bliža

Golman Porta Iker Kasiljas, koji je u prijateljskoj utakmici protiv Rumunije odigrao svoj 166. meč za reprezentaciju Španije, rekao je danas da se kraj njegove karijere približava.

Kasiljas je u meču protiv Rumunije (0:0) oborio evropski rekord po broju nastupa za nacionalnu selekciju, čiji je vlasnik do sada bio Vitalijs Astafjevs, koji je odigrao 165. utakmica za reprezentaciju Letonije.

"Srećan sam što sam odigrao 166. utakmica za Španiju i što sam igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju. Bilo je mnogo lijepih, ali i ružnih trenutaka... Ali, pamtiću samo one dobre", rekao je Kasiljas za španske medije.

"Trenutak mog odlaska u penziju je sve bliži i bliži. Vrijeme prolazi, nisam ni ja izuzetak. Nadam se da ću još neko vrijeme biti u reprezentaciji koja je puna mladosti. Ne znam je li ovo moja posljednja godina. Želim samo da uživam u svakom danu", dodao je on.

Kasiljas (34) je za reprezentaciju Španije debitovao 2000. godine, a sa "furijom" je osvojio titule šampiona svijeta 2010, kao i titule na šampionatima Evrope 2008. i 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније