Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 13:33   >>  13:33

LIGA EVROPE

Benites želi trofej na rastanku

Menadžer Čelsija Rafael Beniites očekuje da će sjutrašnje finale lige Evrope, koje njegov tim igra sa Benfikom, biti težak test za njih. O protivniku je pričao i sa bivšim igračima lisabonskog kluba Davidom Luizom i Ramirešom.

Rafaelu Benitesu su ostala još dva meča na klupi Čelzija prije nego ode iz kluba. Osvajanje Lige Evrope svakako bi značilo iskusnom treneru kako bi London napustio uzdignute glave.

"Dobili smo dosta informacija od Ramireša i Davida Luiza. Svjesni smo da će biti teško protiv njih, imaju odličnu ekipu i trenera", kazao je Benites.

Čelzi je u Ligu Evrope ušao ispadanjem iz Lige šampiona, nakon što su bili treći u grupi iza Juventusa i Šahtjora. Do finala su došli savladavši Steuu iz Bukurešta, ruski Rubin i Bazel.

Španac je rekao da su svi iz kluba bili razočarani nakon ispadanja iz najelitnijeg fudbalskog takmičenja, ali su se oporavili i skroz bili fokusirani na Ligu Evrope.

"Svako je bio malo potišten nakon ispadanja. Pobijedili smo Nordsjeland 6:1 i ipak nijesmo uspjeli da se kvalifikujemo. Brzo smo se trgli kako bi u drugom takmičenju mogli da damo sve od sebe", rekao je bivši trener Liverpula.

"Ja sam već imao iskustva u ovom takmičenju, tako da sam moga da igrače poguram naprijed. U svakoj utakmici se vidjeo taj uspon i uvjek smo išli na pobjedu. Sada smo u finalu, što smo i zaslužili", zaključio je Benites.

Finale Lige Evrope između Benfike i Čelsija počinje sjutra u 20 sati i 45 minuta, a direktan prenos je na RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније