Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 04. 2016. 14:24   >>  14:08

VENGER SMATRA

Lester može da izgubi prednost

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger ocijenio je danas da vodeći Lester može da izgubi prednost na tabeli, ali da njegova ekipa do kraja šampionata mora da prikaže dobru igru ako želi da ostane u trci za šampionsku titulu.

Arsenal je treći na tabeli sa 11 bodova zaostatka za vodećim Lesterom, ali i utakmicom manje.

"Lester je trenutno u veoma dobroj poziciji, ali oni još mogu da izgube prednost. Međutim, mi moramo dobro da odigramo. Naš posao je da prikažemo dobru igru do posljednjeg kola. Cilj je da pobijedimo u preostalih osam utakmica, počevši od subote", rekao je Venger, prenijeli su britanski mediji.

"Tobdžije" će u subotu igrati na svom terenu protiv Votforda, a Lester dan kasnije protiv Sautemptona. Lester ima 66 bodova, drugoplasirani Totenhem sakupio je 61, a Arsenal 55 bodova.

"Za titulu nam može biti dovoljno i 79 bodova, ali zavisi od rezultata Lestera. Niko ne zna kako će oni reagovati u završnici. Ne znam koliko se još ekipa bori za titulu. Svi sumnjaju u šanse Arsenala, što znači da je ekipama koje su ispod nas još teže. Ovakve sezone mogu da prebace normu, pošto svi engleski klubovi imaju fantatičan finansijski potencijal", rekao je Venger.

Arsenal je u januaru bio prvi na tabeli, ali je nakon toga vezao nekoliko loših rezultata i pao na tabeli iza Lestera i drugoplasiranog Totenhema.

"Prošlo je 17 utakmica od tada i moramo da se koncentrišemo, želimo da igramo najbolje što možemo, a na kraju sezone ćemo procijeniti situaciju. Naše posljednje dvije utakmice su bile vrlo pozitivne i to pokazuje da ekipa dobro reaguje. Neki timovi potonu, a neki reaguju. Mi smo odgovorili na veoma efikasan način. Takođe, imali smo mnogo povrijeđenih igrača, pa hajde da ne sudimo mnogo", rekao je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније