Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2013. 18:18   >>  18:17

ZAMJENA ZA KLOSEA

Saha novi igrač Lacija

Bivši napadač Sanderlenda Luj Saha potpisao je kao slobodan igrač ugovor sa Lacijom do kraja sezone.

Tridesetčetvorogodišnji Saha će u timu iz Rima zamijeniti Miroslava Klosea koji će zbog povrede odsustvovati dva mjeseca. Imaće zadatak da pomogne „nebesko-plavima“ da se plasiraju u Ligu šampiona.

Iskusni napadač je za Sanderlend ove sezone nastupao na 11 utakmica u Premijer ligi i ni jednom se nije upisao u strijelce.

Francuski internacionalac je u karijeri igrao i za Mančester Junajted, Everton i Totenhem, dok je za "trikolore" nastupao na 20 mečeva i postigao četiri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније