Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2013. 22:46   >>  22:47

DEMANTI

Bajern: Nejmar ne dolazi

Nakon jutrošnje izjave bivšeg potpredsjednika brazilskog fudbalskog kluba Santos, Visentea Kaskione, da je Nejmar dogovorio saradnju sa minhenskim Bajernom, oglasili su se i Bavarci. Njemački klub demantovao je dolazak Nejmara.

’’Te priče nijesu istinite. Čista besmislica. Apsolutno nema istine u ovim glasinama’’, kazao je portparol Bajerna Markus Horvic, prenio je Mundo Deportivo.

Kaskione je, prethodno, kazao da je sve dogovoreno između Nejmara i Bajerna.

’’Mogu to da kažem, pošto znam situaciju iz 'prve ruke'. Cijela stvar je već gotova, Nejmar je potpisao za Bajern. Ovo nijesu špekulacije, radi se o provjerenoj informaciji. On će od avgusta 2013. biti član Bajerna. Njegova budućnost nije u Barseloni ili Realu, već u Njemačkoj. Ko sumnja u ovu informaciju, neka samo sačeka da vidi šta će se desiti’’, kazao je Kaskione brazilskim medijima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније