Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 04. 2016. 09:28 >> 09:26

ZADOVOLJAN REMIJEM

Pelegrini: Greške su nas koštale

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da je zadovoljan remijem protiv Pari Sen Žermena u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, ali je i dodao da su greške koštale njegovu ekipu pobjede u Parizu.

Siti i PSŽ su sinoć odigrali neriješeno 2:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Golove za PSŽ postigli su Zlatan Ibrahimović u 41. i Adrijen Rabio u 59. minutu, dok su strijelci za Siti bili Fernando u 36. i Fernandinjo u 72. minutu.

"Ovo je dobar rezultat za nas. Ali, mislim da smo napravili nekoliko velikih grešaka, pomogli smo im da postignu prvi gol. Takođe, mislim i da je njihov drugi gol pao poslije ofsajda. U revanšu, ako želimo da prođemo dalje, ne smijemo da pravimo takve greške", rekao je Pelegrini poslije utakmice.

Ibrahimović je postigao gol poslije velike greške golmana gostiju Džoa Harta i Fernanda, a propustio je i priliku da zatrese mrežu Sitija iz jedanaesterca.

Međutim, nije samo Siti griješio, griješili su i fudbaleri francuskog šampiona, što je istakao i Ibrahimović poslije utakmice.

"Pravili smo greške i protivnik je to kaznio. Ali, imali smo svoje šanse, ja nijesam iskoristio penal. Mi se i dalje nadamo, jaki smo i sigurni, ali moraćemo mnogo bolje u revanšu", rekao je Ibrahimović.

Revanš utakmica između Sitija i PSŽ igra se 12. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније