Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 17:05   >>  17:05

TRANSFER

Čelsi sve dogovorio sa Kavanijem?

Čelsi nije uspio da dovede Radamela Falkaa, ali će od ljeta biti jači za urugvajskog majstora Edinsona Kavanija, javljaju engleski mediji.

Uprava kluba sa "Stamford bridža" dogovorila je sve detalje sa predstavnicima Napolija i samim igračem, pa će se Kavani od ljeta pridružiti Lampardu, Oskaru, Azaru, Teriju i ostalim zvijezdama na „Stamford Bridžu“, koje će vjerovatno predvoditi Žoze Murinjo.

Kako navode engleski mediji, visina transfera iznosiće 42,5 miliona funti, dok će Kavani nedjeljno zarađivati 142.500 funti!

Urugvajac je u ovom trenutku jedan od najboljih napadača Evrope, postigao je 28 golova u Seriji A i najbolji je strijelac lige.

Čelsi će tako dodatno pojačati konkurenciju u napadu gdje još ima na raspolaganju Fernanda Toresa i Dembu Ba. Ipak, prema informacijama sa Ostrva, Tores je blizu odlaska iz kluba na kraju sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније