Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2013. 17:36 >> 17:36

NAKON 40 GODINA

Šaf napustio Verder

Tomas Šaf (52) više nije trener Verdera iz Bremena. Prema pisanju njemačkih medija do sporazumnog prekida saradnje došlo je nakon sastanka Šafa sa čelnicima kluba.

Zaključeno je da nijesu ispunjeni ciljevi tokom ove sezone u kojoj seVerder jedva spasio ispadanja u Bundesligi i da je došlo vrijeme za rastanak.

„Hvala Tomasu Šafu na svemu što je uradio za Verder u proteklih 40 godina, što kao igrač, što kao trener. On je legenda kluba i to će uvijek ostati“,  stoji u saopštenju Verdera iz Bremena.

Tomas Šaf je od 1999. godine sjedio na klupi "zelenih" i vodio je tim na 644 utakmice u svim takmičenjima.

Od trofeja ima Bundesligu sa Verderom (2004), kao i tri njemačka Kupa (1999, 2004, 2009), dok je u Ligi Evrope stigao do finala 2009. godine.

Verder će u posljednjem kolu Bundeslige predvoditi njegovi dosadašnji pomoćnici Volfgang Rolf i Matijas Henerbah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније