Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2013. 18:04   >>  18:04

NEPRISTOJNA PONUDA

PSŽ nudi za Ronalda 100 miliona

Pari Sen Žermen navodno sprema astronomsku ponudu Real Madridu za Kristijana Ronalda vrijednu 100 miliona eura, uz godišnju platu za Portugalca od 18 miliona.

Njegova izjava iz septembra kada je rekao da je "nesrećen u Madridu", te odugovlaćenje sa potpisivanjem novog ugovora, pokrenula su glasine o njegovom odlasku iz Madrida.

Sve se češće spekuliše o povratku u Junajted koji ga je prodao Realu za 96 miliona eura prije četiri godine, a posljednjih dana se pojavila vijest da je grupa navijača šampiona Engleske pokrenula akciju skupljanja po 10 funti kako bi pomogli klubu da aktiviraju otkupnu klauzulu od 100 miliona eura i vratili ga na Old Traford.

Međutim, Junajted je očigledno dobio konkurenciju u PSŽ-u kojem pare nijesu problem, u želji da sledeće sezone napravi iskorak u Ligi šampiona, prenosi pariski dnevnik L'Ekip.

Francuski sportski list smatra da je PSŽ favorit u slučaju prodaje Ronalda, jer je Real Madrida zainteresovan za trenera "svetaca" Karla Ančelotija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније