Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2013. 21:21   >>  21:21

REAKCIJE

Kolege o Bekamu: On je legenda

Vijest da se Dejvid Bekam povlači iz fudbala na kraju sezone iznenadila je svetsku fudbalsku javnost. Fudbaler PSŽ će se oprostiti od aktivnog bavljenja fudbalom u utakmici posljednjeg kola francuskog prvenstva kada će gostovati Lorijenu.

Predsjednik Fifa Sep Blater je reagovao među prvima na oproštaj Dejvida Bekama.

“Dejvid je jedan od najvećih legendi u svijetu fudbala ikada. To je kraj jednog poglavlja koja je bila nevjerovatna priča. Bekam je odrastao kao dijete koje voli fudbal i ostvario je svoje snove. Bez sumnje je inspirisao milione dječaka i djevojčica da pokušaju da urade isto. Šta god poslije radio siguran sam da će raditi sa istom posvećenosti kao predhodnu 21 godinu. Srećno Dejvide”, rekao je Blater.

Odbrambeni fudbaler VBA Stiven Rid oglasio se preko društvenih mreža povodom oproštaja tri legende Mančester Junajteda.

“Osjećam se tužno povodom povlačenja tri legende Mančester Junajteda. Slijedite Fergusona, Skolsa i Bekama”, napisao je na svom tviter nalogu Rid.

Njegov bivši saigrač Geri Nevil je srećan što je bio dio Bekamove karijere.

“Dejvid Bekam – nevjerovatna karijera. Samo je volio da igra fudbal. Zadovoljstvo je bilo biti tvoj saigrač”, rekao je Nevil.

Selektor Engleske Roj Hodžson je povlačenje Bekama, označio kao kraj jedne ere.

"Imao je blistavu karijeru, status ikone, želim mu sve najbolje u budućnosti. Mnogo će mu ljudi sada nuditi poslove koji bi ga mogli odvesti od fudbala, ali ja se nadam da ćemo ga zadržati. Bila je ovo čudna sedmica za mene jer se povukao i Rio Ferdinand, ne tako davno i Džon Teri, a sada i Bekam. Čini mi se kao kraj jedne ere", rekao je Hodžson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније