Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2013. 21:40 >> 22:16
2

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Španija bolja od Urugvaja, Bosni ex-Yu derbi

Svjetski i evropski šampioni, fudbaleri Španije pobijedili su u prijateljskom meču u Dohi prvaka Južne Amerike, selekciju Urugvaja sa 3:1.

Izabranici Visentea del Boske poveli su u 15. minutu golom Seska Fabregasa, ali je tome "kumovala" i početnička intervencija urugvajskog golmana Fernanda Muslere. Međutim, 15 minuta kasnije izjednačio je Kristijan Rodrigez. 


„Furija“ je meč prelomila u drugom poluvremenu. Novo vođstvo Špancima donio je Pedro u 51. minutu, a isti igrač postavio je konačan rezultat u 74. minutu. Meč će se pamtiti i po tome, što je Karles Pujol stoti put nastupio za Španiju.

U dresu "crvene furije" debitovali su Cezar Aspilikueta, fudbaler Čelsija i igrač Malage, Isko.

Bosna je očitala lekciju Slovencima usred Ljubljane – 3:0. Prednost selekciji BiH donio je Ibišević golom u 33. minutu, a zatim je Pjanić, inače, najbolji igrač utakmice  tri minuta prije odlaska na odmor duplirao vođstvo. Konačan rezultat na stadionu "Stožice  postavio je Svraka u 81. minutu utakmice.

Hrvatska je u dobroj formi, jer je u Londonu deklasirala selekciju Južne Koreje sa 4:0. „Kockasti“ su pogađali po dva puta u oba poluvremena. Strijelci za izabranike Slavena Štimca bili su Mandžukić, Jelavić i Petrić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније