Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 04. 2016. 18:38 >> 18:22
3

"ĐAVOLI" JURE 4. MJESTO

Erera: Da odložimo šampionsko slavlje Lestera

Fudbaler Mančester junajteda Ander Erera rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici želi da odloži šampionsko slavlje Lestera, kako bi ostala u trci za osvajanje četvrtog mjesta u Premijer ligi.

Fudbaleri Lestera igraju u nedjelju protiv Mančester junajteda na Old Trafordu, i ako pobijede osvojiće prvu šampionsku titulu u klupskoj istoriji. Lesteru je za titulu dovoljno da osvoji tri boda u posljednja tri kola.

Mančester junajted je peti na tabeli sa 59 bodova i ima pet manje, ali i utakmicu manje od Arsenala na četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Takođe i trećeplasirani Mančester siti, kao i Arsenal, ima 64 bodova.

Erera je rekao da on i saigrači nijesu raspoloženi da gledaju šampionsko slavlje Lestera na Old Trafordu.

"Mi mislimo na naš klub, još smo u trci. Moramo da budemo među prve četiri ekipe, to je veoma važno. Igramo protiv Lestera, dobre ekipe koja igra fantastično. Ali, ne želimo da gledamo kako oni osvajaju titulu na Old Trafordu. Lester zaslužuje da osvoji titulu, ali nadam se da će to uraditi na svom terenu. Mi smo Mančester junajted i moramo da pobijedimo kako bismo igrali u Ligi šampiona naredne sezone", rekao je Erera za Skaj Sports.

Dodao je da očekuje dobru utakmicu u nedjelju.

"Lester može da osvoji titulu u nedjelju, ali to nije naša stvar. Naš posao je Mančester junajted, moramo da se borimo do kraja i to ćemo da uradimo. Lester će morati da odigra veoma dobro, pošto smo mi u dobroj formi", rekao je Erera.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније