Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2013. 22:05 >> 22:04

SREĆAN U MADRIDU

Falkao želi sa Atletikom da osvaja trofeje

Najbolji fudbaler madridskog Atletika Radamel Falkao kaže da je srećan u klubu i da želi sa "jorgandžijama" da osvoji još trofeja.

Kolumbijski reprezentativac je sa španskim klubom prošle sezone trijumfovao u Ligi Evrope, a već duže vrijeme se nalazi na"radaru" najvećih svjetskih klubova kao što su Real Madrid, Mančester Siti i Čelsi.

„Imam još tri godine ugovora sa Atletikom i veoma sam zadovoljan ovde. Svima je jasno šta želimo, a to je plasman u Ligu šampiona. Međutim, ako nam se ukaže šansa da se borimo za titulu, svakako ćemo se potruditi da je iskoristimo“, rekao je Falkao.

"Jorgandžije" trenutno zauzimaju drugo mjesto na tabeli Primere sa devet bodova manje od vodeće Barselone. 

„Znamo da će biti teško, jer Barselona ove sezone igra bez greške. Lično, želim da napredujem, da budem bolji nego što sam bio. Ove sezone se borimo i za trofeje u Ligi Evrope i Kupu kralja“, kaže Falkao, koji je ove sezone odigrao 22 utakmice i postigao isto toliko golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније