Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 04. 2016. 21:44 >> 21:28

CAS SAOPŠTIO

Odluka o Platinijevoj žalbi 9. maja

Međunarodni sud za arbitražu u sportu (CAS) saopštio je da će odluka o žalbi predsjednika UEFA Mišela Platinija na šest godina suspenzije od strane FIFA biti saopštena 9. maja.

Platini i bivši predsjednik FIFA Sep Blater prvobitno su kažnjeni sa osam godina suspenzije, a potom im je kazna smanjena na šest zbog "nelojalne isplate" od dva miliona švajcarskih franaka za savjetodavnu ulogu.

Platini je u petak proveo osam sati na ročištu u CAS-u, a po izlasku kratko je prokomentarisao:

"Objasnio sam istinu i nemam sebi šta da zamjerim", poručio je legendarni francuski fudbaler, koji je zbog kazne morao da se povuče iz trke za novog predsjednika FIFA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније