Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 04. 2016. 21:11 >> 21:20
1

SUTJESKA SLAVILA U PLJEVLJIMA

Mladost rutinski, "poker" Budućnosti

Mladost je savladala Dečić kod kuće 2:0 i napravila još jedan važan korak ka tituli, dok je Rudar ponovo razočarao pošto je Sutjeska odnijela bodove iz Pljevalja 1:0. Budućnost je nadigrala Bokelj pod Goricom 4:2 i učvrstila se na drugom mjestu sa tri boda više od Rudara, dok za liderom zaostaju sedam bodova. U mečevima za opstanak, Zeta bolja od Lovćena 2:0, Mornar od Iskre 3:0, a Petrovac i Grbalj su podijelili bodove.

Lakić je u 43. minutu doveo Mladost u vođstvo, a tačku na "i" stavio je Raičević u 53. minutu.

"Plave" je nosio dvostruki strijelac Miloš Raičković, a upisali su se još Pejaković i Nikola Vukčević. Bokelj je ostao četvrti, sa četiri poena više od Sutjeske.

Sutjeska je slavila u Pljevljima 1:0 i sačuvala šansu da se domogne četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Čovjek odluke pod Golubinjom bio je Milovac koji je pogodio u 81. minutu. Na drugoj strani, Rudar se oprostio od titule.

Zeta je prekinula post dug pet mečeva u pravom trenutku - Zećani su pogocima Bjedova i Kukulića u drugom dijelu srušili Lovćen i preskočili ga na tabeli.

Mornar je na krilima dvostrukog strijelaca Đurovića savladao Iskru 3:0. U listu strijelaca se upisao i Leverda, Barani su tako prišli timovima koji su u zoni baraža na pet bodova.

Petrovac i Grbalj su podijelili plijen 1:1. Tim iz Radanovića je poveo golom Tučevića u 10. minutu, remi je potpisao kapiten Petrovčana Marković u 76. minutu.

Tabela: Mladost 61, Budućnost 54, Rudar 51, Bokelj 47, Sutjeska 43, Dečić 33, Grbalj 32, Zeta 31, Lovćen 29, Iskra 29, Petrovac 29, Mornar 24. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније