Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

04. 05. 2016. 10:46 >> 19:08

GVARDIOLA NAKON ELIMINACIJE

Misija nije ispunjena, ali ponosan sam

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da njegova misija u tom klubu nije ispunjena jer nije osvojio Ligu šampiona, ali da je ponosan na svoje fudbalere.

"Moja misija u Bajernu vjerovatno nije ispunjena, ali bio sam veoma srećan ovdje. Ambicija je bila Liga šampiona. Posao mi je bio da pomognem igračima što više mogu da osvoje što je više moguće. Dao sam sve od sebe i ne žalim", rekao je Gvardiola poslije eliminacije u polufinalu.

Bajern se nije plasirao, pošto je nakon poraza sa 1:0 u prvom susretu, u revanšu na svom stadionu sa 2:1 pobijedio Atletiko Madrid.

Gvardiola, koji će naredne sezone voditi Mančester siti, rekao je da je ponosan na svoje igrače i način kako su igrali.

"Kada igraš dobro, možeš da budeš ponosan. Atletiko je veoma jak tim. Bajern ima veliku budućnost, najgori poraz je kada odeš kući i misliš da nisi bio dobar. To kod nas nije slučaj. U svakom slučaju, Atletiko je zaslužio da igra finale", kazao je Gvardiola.

Kapiten Bajerna Filip Lam rekao je da je njemački klub dao sve od sebe.

"Kaznili su nas kontranapadom. Pokušali smo sve, ali to nažalost nije bilo dovoljno. Ostaje gorak ukus jer smo eliminisani poslije ovako dobre utakmice. Šteta je što nismo nagradili sebe i trenera za dobar rad u prethodne tri godine", rekao je Lam.

Tomas Miler, koji je promašio penal kod vođstva 1:0, kazao je da je fudbal okrutan sport.

"Fudbal je ponekad tako okrutan. Naravno da sam razočaran što nisam realizovao penal", rekao je Miler.

Atletiko će u finalu igrati protiv pobjednika duela između Real Madrida i Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније