Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2016. 18:03 >> 17:48

PELEGRINI PLANIRA

Prvo "klempavko", pa onda u Seriju A

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini izjavio je da bi volio da se oproba u italijanskoj Seriji A, ali da prije toga na istom tlu želi da podigne pehar Lige šampiona.

Prethodnih dana u italijanskim medijima pojavila se infromacija da Milan želi da angažuje Manuela Pelegrinija od ljeta, nakon što je ranije objavljeno da napušta Siti na kraju sezone.

"Mogu da potvrdim da sam oduvijek želio da budem trener u Seriji A. Ali sada imam drugi projekat, a to je da odem u Milano i osvojim Ligu šampiona", rekao je Pelegrini aludirajući na to da se ovogodišnje finale najjačeg klupskog takmičenja u Evropi igra upravo u Milanu.

Tokom karijere Pelegrini je sjedio na klupi čileanskog Univerzidada, LDU Kita, San Lorenca, River Plate, Viljareala, Real Madrida i Malage, prije nego što je 2013. stigao na Etihad.

Sa "građanima" ima osvojenu titulu Premijer lige i dva Liga Kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније