Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportklub.rs ]

05. 05. 2016. 15:00 >> 14:43

PROSLAVLJENI STRUČNJAK

Muslin novi selektor Srbije

Proslavljeni srpski stručnjak Slavoljub Muslin novi je selektor Srbije, prenose "Večernje novosti".

Informacija da bi Muslin mogao da preuzme "Orlove" pojavila se još prije nego što je Radovan Ćurčić napustio klupu srpskih fudbalera.

Do rastanka Ćurčića i Fudbalskog saveza Srbije došlo je prošle nedjelje, a promocija novog selektora bila je zakazana za četvrtak. Muslin je stigao u Sportski centar u Staroj Pazovi i čeka se zvanična promocija.

Muslin je tokom bogate karijere vodio veliki broj klubova, između ostalih, Crvenu zvezdu, Bordo, Le Man, Levski, Metalurg, Lokomotivu, Lokeren i Standard.

Novi selektor trebalo bi da se prvi put nađe na klupi Srbije 25. maja u prijateljskoj utakmici sa Kiprom u Užicu, šest dana kasnije "Orlovi" se u Novom Sadu sastaju sa Izraelom, dok je 5. juna u Monte Karlu na programu duel sa Rusijom.

Svoj pravi debi na klupi "Orlova" Muslin će imati u septembru, kada počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Reprezentacija Srbije će se takmičiti u grupi sa Republikom Irskom, Moldavijom, Austrijom, Velsom i Gruzijom. Prvi rival srpskih fudbalera biće Irska, 5. septembra u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније