Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 05. 2016. 10:13   >>  09:57

KLOP PORUČIO

Uradićemo sve za ovaj divan klub

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će njegovi fudbaleri u finalu Lige Evropa protiv Sevilje gledati da "iskoriste priliku" i osvoje trofej.

 

"Kada odigrate utakmicu kakvu smo mi odigrali u revanšu protiv Viljareala, onda jednostavno želite da učiniti sve, a to ćemo mi pokušati u finalu. Pokušaćemo sve u finalu da učinimo za ovaj divan klub", rekao je Klop poslije plasmana u finale Lige Evropa.

Fudbaleri Liverpula plasirali su se sinoć u finale Lige Evropa pošto su na svom terenu u revanš utakmici pobijedili Viljareal sa 3:0.

Liverpul je na svom Enfildu poveo u sedmom minutu autogolom kapitena Viljareala Bruna Sorijana, vođstvo je duplirao Danijel Staridž u 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Adam Lalana u 81. minutu.

"Sjajno veče i briljantna igra moje ekipe. Prvih pola sata bilo je mnogo emocija. Izgubili smo strpljenje u posljednjih 15 minuta prvog dijela. U drugom poluvremenu plan je bio da nastavimo sa strastvenim fudbalom, ali s tim da više koristimo mozak i na kraju završilo se sjajno", rekao je Klop.

Trener Viljareala Marselinjo rekao je da je Liverpul bio superioran u revanšu i da je zasluženo prošao u finale.

"Nemam mnogo toga da kažem o utakmici. Uhvatili smo Liverpul u najboljoj formi tokom ove sezone... Jednostavno, bili su superiorni. Bilo je teško igrati protiv ovakvog rivala, koji je igrao grubo, na granicama dozvoljenog, ali je sudija to ipak dozvoljavao", rekao je Marselinjo.

Liverpul će u finalu igrati protiv Sevilje, koja je večeras u Španiji pobedila Šahtjor sa 3:1 i ukupnim rezultatom 5:3 izbacila ga iz takmičenja.

Finale Lige Evropa na programu je 18. maja u Bazelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније