Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 05. 2013. 21:19 >> 21:19

SREĆAN U MADRIDU

Ramos: Ronaldo neće otići

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos smatra da njegov saigrač Kristijano Ronaldo nema namjeru da napusti "kraljevski" klub.

"Kristijano (Ronaldo) je srećan u Realu i ja mislim da on ne namjerava da ode. Bez obzira na sve, mislim da pojedini klubovi u Evropi imaju mogućnosti da plate kaluzulu i od milijardu eura, tako da cijena Ronalda ne dolazi u pitanje", rekao je Ramos.

Francuski mediji prenijeli su ranije da su vlasnici Pari Sen Žermena spremni da plate 100 miliona eura za transfer Ronalda.

Portugalac ima ugovor sa Realom do kraja sezone 2014/2015, za koji je u 198 nastupa postigao 200 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније