Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 05. 2016. 18:00 >> 17:47

NOVA TEŠKA POVREDA

Velbek pauzira najmanje devet mjeseci

Fudbaler Arsenala Dani Velbek odsustvovaće najmanje devet mjeseci s terena zbog povrede desnog koljena, saopštio je danas londonski klub.

Ovom 25-godišnjem napadačau danas je operisano povrijeđeno koljeno. On se prije tri dana u 24. minutu utakmice protiv Mančester sitija povrijedio, pa je morao da napusti igru.

"Specijalisti su poslije dodatnih pregleda utvrdili da je operacija neophodna, pošto je došlo do značajnog oštećenja hrskavice", navodi se u saopštenju Arsenala.

Velbek se na teren vratio u februaru poslije pauze od 10 mjeseci zbog povrede koljena koju je zaradio u aprilu prošle godine.

On je od povratka na teren odigrao 15 utakmica i postigao pet golova u svim takmičenjima.

"Svi u Arsenalu će pokušati da pomognu Daniju da se u potpunosti oporavi i da se što prije vrati na teren", dodaje se u saopštenju.

Velbek zbog povrede koljena neće nastupati za Englesku na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj, pa se tako stvara mogućnost da poziv za nacionalni tim dobiju Teo Volkot, Endi Kerol ili Markus Rašford.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније