Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 05. 2013. 19:59 >> 20:00

SA JUGA NA SJEVER

Macari blizu Intera?

Trener Napolija Valter Macari, preuzeće Inter naredne sezone, prenose Italijanski mediji.

Macari je do sada odbijao da komentariše spekulacije o svojoj budućnosti u Napulju, a navodno je u petak potpisao ugovor sa "neroazurima".

Treneru Napolitanaca, koji je jedan od najzaslužnijih za uspjeh timau posljednje tri sezone, ugovor ističe na ljeto.

On je izjavio da će objaviti svoju odluku tokom konferencije za novinare koja će se održati poslije meča posljednjeg kola Serie A.

"Kada budem objavio odluku, razumjećete zašto je ona prava. Neću pričati o tome dok se ne završi sezona. Ipak, pričaću sa predsjednikom o svojoj odluci prije nego što se obratim medijima. Ne pregovaram sa drugim ekipama dok se sezona ne završi. Da su mediji u pravu bio bih uhapšen zbog potpisivanja nekoliko ugovora", izjavio je Macari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније