Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2016. 15:51 >> 15:34

RONALDO POTVRDIO

"Dobro sam, igraću u finalu"

Ljekarski tim Real Madrida saopštio je danas da se Kristijano Ronaldo nije povrijedio na današnjem treningu i da će biti spreman za predstojeće finale Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Španska "Marka" objavila je ranije danas da je Portugalac, poslije jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren. On je zadobio udarac u lijevu nogu.

Poslije ljekarskih pregleda ustanovljeno je da se Portugalac nije ozbiljnije povrijedio.

"Ništa strašno, mali bol je bio, udarac, biće sve dobro. Pružiću svoj maksimum u subotu", rekao je Ronaldo.

Tu informaciju potvrdio je i trener kraljevskog kluba, Zinedin Zidan, koji je rekao da će najbolji fudbaler Madriđana biti spreman za Atletiko, uprkos povredi zbog koje je ranije završio današnji trening.

"On se priprema za finale i mislim da će biti u dobrom fizičkom stanju", izjavio je Zidan na konferenciji za medije u Madridu.

Najbolji strijelac elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala protiv Mančester Sitija, a bio je pod znakom pitanja i za revanš.

Zanimljivo, Ronaldo je i prije dvije godine kada su se u finalu sastali isti rivali takođe bio povrijeđen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprinio trijumfu Reala 4:1.

Finalna utakmica Lige šampiona između Reala i Atletika igraće se u subotu od 20.45 na stadionu San Siro u Milanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније