Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

24. 05. 2016. 17:31 >> 17:15

1. CFL

Sindikat izabrao tim godine

Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore proglasio je danas idealni tim Telekom Prve crnogorske fudbalske lige. Tim godine birali su igrači koji su nastupali za prvoligaške klubove ove sezone, ali nijesu imali pravo da glasaju za sebe ili za igrače iz kluba za koji nastupaju.

Prethodno je komisija, koju su činili selektori nacionalnih fudbalskih selekcija, sportski novinari i predstavnici Sindikata, napravila uži izbor od 33 igrača, po tri za svaku poziciju u timu.

Na golu idealnog tima je čuvar mreže Bokelja, Milan Mijatović (58 glasova), odbranu čine Momčilo Raspopović (Budućnost, 62), Aleksandar Šofranac (Sutjeska, 81), Mirko Radišić (Rudar, 57) i Risto Radunović (Budućnost, 110).

Od igrača sredine terena u idealnom timu su Aleksandar Šćekić (Bokelj, 106), Nedjeljko Vlahović (Rudar, 73) i Petar Vukčević (Grbalj, 73),

dok napad čine Marko Burzanović (Budućnost, 107), Marko Šćepanović (Mladost, 99) i Darko Bjedov (Zeta, 67).

Vezista Rudara, Nedeljko Vlahović, jedini je fudbaler koji je tri godine zaredom biran u najbolji tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније