Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 05. 2016. 21:34 >> 21:16

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Lučesku preuzeo Zenit

Dosadašnji trener Šahtjora iz Donjecka Mirčea Lučesku potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, saopštio je danas ruski fudbalski klub.

Lučesku će na klupi zamijeniti Andrea Viljasa Boaša, koji je sa Zenitom ove sezone zauzeo treće mjesto na tabeli i nije se plasirao u kvalifikacije za Ligu šampiona, već u grupnu fazu Lige Evropa.

Rumunski trener je 12 godina predvodio Šahtjor iz Donjecka i osvojio je osam šampionskih titula u Ukrajini, uz Kup Uefa 2009. godine.

On je ove sezone sa Šahtjorom osvojio Kup Ukrajine, a prvenstvo je završio na drugom mjestu, iza Dinama iz Kijeva.

Lučesku je tokom karijere predvodio i reprezentaciju Rumunije, Galatasaraj, Inter i Rapid iz Bukurešta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније