Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 05. 2016. 00:25 >> 02:24

ZIDAN ISPISAO ISTORIJU

Ronaldo: Ekipa je bila sjajna, znao sam da ću pogoditi

Kristijano Ronaldo bio je presrećan poslije osvajanja titule prvaka Evrope. Real Madrid je u finalu savladao Atletiko sa 5:3 poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca, a odlučujući penal postigao je upravo Portugalac.

"Veoma smo srećni, finala su uvijek teška. Ekipa je bila sjajna i mnogo se žrtvovala. To je impresivno. Znao sam da ću postići pobjedonosni penal. Bio sam samouvjeren. Srećan sam, želim da podijelim ovaj trofej sa svim navijačima Reala“, rekao je Portugalac.

Serhio Ramos je opet pogodio protiv Atletika u finalu...

“Ovo je nagrada za naš naporan rad. Znali smo da je to jedinstvena šansa da ispišemo istoriju. Poslije dosta uspona i padova stigla nam je nagrada”, kratko je prokomentarisao Ramos.

Sjajna scena viđena je na kraju utakmice.

Zidan je potrčao u zagrljaj svom najboljem igraču koji ga je možda ovom titulom i prevazišao, kada su u pitanju troifeji na klupskom nivou, ali mu je obezbijedio i mjesto u istoji elitnog takmičenja, pošto je Francuz tek sedmi trener kojem je prethodno pošlo za rukom da osvoji titulu evropskog šampiona i kao igrač.

Takođe trener "Merengesa" je ovo takmičenje osvojio i kao asistent, kada je prije dvije godine bio zajedno na klupi sa Karlom Anćelotjijem.

Tako je legendarni Zizu jedini uspio da se popne na krov Evrope sa tri pozicije - kao igrač, asistent i večeras kao trener.

Naglasimo i to da je Zidan kao igrač podizao pehare Svjetskog i Evropskog prvenstva, oba puta u domovini, 1998. i 2002. godine. To Ronaldu, još uvjek, ne piše u biografiji.   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније