Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me [ UEFA.com ]

29. 05. 2016. 08:37 >> 08:20

ZIDAN PONOSAN

Srećan, jer sam dio velikog kluba

Trener Reala, Zinedin Zidan kazao je, nakon osvajanja Lige šampiona, da je ponosan što je dio istorije tog velikog kluba.

 

Legendarni Francuz sinoć je ispisao istoriju postavši prvi čovjek koji je osvajao LŠ kao igrač, zatim asistent i na kraju kao trener.

Real je u odličnom meču slavio nakon boljeg izvođenja jedanaestaraca nakon što je regularni dio meča završio 1:1.

“Fizički smo na kraju patili, ali to je normalno. Mentalno smo morali da se nosimo s mnogo pritiska, na kraju smo to i pokazali. Kada osvojiti nešto veliko kao što je LŠ, to znači mnogo i za igrače i stručni štab”, kazao je Zizu.

On je kazao da je veoma srećan jer mu se ostvario san.

“Kad mi je predsjednik dao šansu sa ovakvim igračima koji su nevjerovatni talenti, onda se može postići ovakav uspjeh. Veoma se srećan jer sam dio kluba već dugo, prvo kao igrač, asistent i sad kao prvi trener. Ponosan sam što sam dio velike familije”, rekao je Zidan.

Komentarišući igru, Zidan je rekao da su oba tima bila odlična, ali da su penali mogli da odu i na stranu Atletika.

“Čestitke Atletiku i Simeoneu. On je veliki trener. Karlo Anćeloti mi je rekao da je bolji osjećaj kada osvojiš LŠ kao trener nego kao igrač. Mogu reći da je stvarno poseban osjećaj i vrlo sam srećan”, zaključio je Francuz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније