Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 05. 2016. 13:32 >> 09:19

SAVIĆ RAZOČARAN

Najteži poraz u karijeri

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić kazao je da je poraz od Reala u finalu Lige šampiona najteži trenutak u njegovoj karijeri.

 

On je rekao i da je nakon meča njegov trener Dijego Simeone naredio igračima da ne plaču, navodeći da ga nije bilo lako poslušati.

"Naravno da je (Simeone) pokušao da nas podrži posle utakmice. Pričao je nešto u svlačionici, ali iskreno nisam bio ni u fizičkom ni u psihičkom stanju da zapamtim šta je tačno rekao. Igrati 120 minuta na ovom nivou i izgubiti ovako je ravno tragediji" , kazao je Savić za Mondo.

Naš fudbaler je kazao da je sinoćnji poraz najteži trenutak u njegovoj karijeri.

“Ne pamtim da sam u životu bio ovako tužan. Odigrali smo taktički perfektnu utakmicu i bili nevjerovatno blizu ulaska u istoriju" , ispričao je naš reprezentativac.

Savić je dodao da ne odustaje od tofeja u LŠ.

“Dok god budem igrao fudbal, vjerovaću da je sve moguće. Želim taj trofej. Već od sjutra počinjem da vjerujem da možemo i naredne sezone do samog kraja. Zašto da ne. Ova ekipa može sve”.

Drhtao je čitav Mojkovac tokom meča u Milanu. Nije bilo razloga. Njihov idol je još jednom bio na visini zadatka. Način na koji je čistio opasnost pred svojim golom, prijetio Navasu kod prekida i zaustavljao Ronalda u ’jedan na jedan’, potvrda je da se radi o štoperu vrhunskog kvaliteta.

"Prvi sam Partizanovac, ali i prvi Crnogorac koji je igrao finale od Peđe Mijatovića. To mi daje motiv da nastavim, ne smijem da se zadovoljim ovim. Ima vremena za još finala" , zaključio je Stefan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније